Weekend Love <3

BloomInspirationBeary much combo
Eind januari stond er een super leuke oproep voor valentijns ontwerpen op de net zo super leuke HappymakersBlog van Monique van der Vlist.

De loveliest inzendingen zouden een plekje krijgen op de blog in de week voor valentijnsdag, maar daarnaast maakte je ook kans dat je werk zou worden uitgekozen om tentoongesteld te worden op de ShowUP vakbeurs voor interieur -en cadeau (web)winkels. Dat wilde ik natuurlijk wel! Punt was alleen wel een beetje dat ik die week net in Engeland zat en niet veel middelen tot mijn beschikking had om mijn ontwerp uit te voeren. Des te groter mijn blijdschap toen ik mijn ontwerp dan toch tussen al die andere fijne kunstwerkjes zag hangen op de inspiratiemuur van het Papier Atelier op ShowUP. Een weekje later pronkte mijn blozende beer ook nog op de blog zelf als lovely valentijns artwork.

Ik besef me nu ineens wel dat de oproep: “Weg met die knalroze beren’harten! We gaan voor een volwassen ‘Valentines Artwork’ wat het hele jaar liefde geeft” een beetje bij me langs is gegaan, want er staan toch knalroze beren harten op en mijn ontwerp is allerminst volwassen! Haha!

Happy Acorn frits
Tja, ik had nog zo mijn best gedaan om een last-minute bestelling voor driehoekjes oorbellen op Etsy te versturen, voordat ik een weekje naar Engeland zou vertrekken… en dan blijkt de post heel onzorgvuldig met je enveloppe om te gaan tijdens het verstuur/bezorg proces! De oorbellen waren helemaal gekronkeld aangekomen :(

Dus bij thuiskomst heb ik nieuwe stekertjes gemaakt en een extra presentje om ‘sorry’ te zeggen. Gelukkig kwamen deze wel goed aan en was konijn Frits ook helemaal weg van zijn portretje uit vilt! Je leest er meer over op de blog van Nina; Happy Acorn.

Flow Goodies shot crop

Flow insta fox

En dan gelukkig toch ook weer een blije verrassing; mijn werk (+ interview) staat zowaar op de site van (tijdschrift van het jaar!) FLOW magazine. Volgens mij heb ik wel een week staan springen omdat ik het zo leuk vond. En gelukkig vonden anderen het ook heel leuk, want ik heb er heel veel fijne reacties over ontvangen. Afgelopen week stond mijn vos ook nog eens op hun instagram stream. Zie mijn vosje daar eens stralen!

Binnenkort staat er ook een leuk cadeautje van Flow & COWstudio in de FLOWweekly; dus hou die in de gaten ;)

TichTach blog

Via de Engelstalige versie van Flow kwam Tina bij mijn Etsy winkeltje terecht en viel als een blok voor mijn gehaakte radijsjes. Ze is zelf een pro in haken en schrijft hierover op haar blog TichTach. In het Deens, wel te verstaan… maar met Google Translate kom je een heel eind! Zo maakte ik op uit haar post dat ze verlangt naar de zomer en zelf ook plannen heeft om groente te haken. Het komt op de meeste mensen een beetje als een zinloze activiteit over, maar gelukkig ben ik niet de enige die intens kan genieten van het vervaardigen van mijn favoriete dingen uit stof, wol, garen… noem maar op!

Mijn volgende project is de babykamer… en ik heb zo een vermoeden dat ik mij hier wel helemaal in uit kan leven ;)